pátek, července 08, 2016

Weekend List vol.3


Začínám být zmatená tím vším, co se kolem děje. Takový velký prázdno plný něčeho. Slunce pálí, když zajdete dovnitř je zima. Dny nějak ubíhají a my stárneme. Kdekdo si snaží najít směr v těch horkých letních dnech. Instagram přímo čiší optimismem a mě je z toho všeljak. Možná proto, že taky občas čiším optimismem, ale ne zdaleka tak moc. A kdyby přeci jen někdo nevěděl, jak zabít následující víkendové dny... no... však víte.

HUDBA:



Na letošním fashionweeku byla jednoznačně nejvíce hlasitá značka Odivi, která si většinu lidí získala svým zahajovacím večírkem, kde se ukázal známy DJ Nobodylisten. Nevěděla jsem, zda-li to třeba nebylo tím šampaňským, co se mi pomalu dostávalo do hlavy a nebo jestli je vážně tak dobrej. Fashionweek utichl, všechno utichlo a teď v MeetFactory slíbili opět jeho konzert. Vzhledem k tomu, že jsem se chtěla přesvědčit, jak to teda je, vzala jsem kamarádku a šli jsme. Pomlčím o vynikajících projekcích a světlech se kterýma vystupovali, ale já vám říká, kdo ještě neslyšel, dejte šanci, protože to je něco úplně jinýho. Můžete mít rozmazanou řasenku, rozcuchaný vlasy a tupě zírat do prázdna zatímco tohle bude váš perfektní soundtrack. Duo VR a NobodyListen se vám dostane pod kůži.
PS. Nedoporučuje se kombinovat s alkoholem a zlomenym srdcem.... A nebo doporučuje?

Playlist:

Dance The Sadness Out </3 YT
Give Me Another Day </3 YT
Fuck Everybody Else </3 YT
Somewhere </3 YT
If you stay </3 YT
Goodbye </3 YT
Pearl </3 YT
Rain </3 YT

FILM:

A zůstaňme na vlně jakou jsme začali. S létem mám snad už navždycky spojenej jen jeden film: Natural Born Killers
Trošku psychedelický, hodně poetický, trošku romantický, trošku krvavý. A nebo hodně všeho. Příběh dvou zabijáků, co maj ten nejvytříbenější smysl pro romantiku ovšem po svém. Dva lidi, co zavrhli společnost a společnost následně zavrhla je. Trošku magoři ale budete je milovat. A budete smutný, že vaše druhá polovička je příliš vyděšená z vašeho nápadu, že budete jako tyhle dva.

KAM:

Výborná věc je v Holešovicích. Na střeše Galerie, tedy Veletržního Paláce, se každý úterý a středu promítá film. Letní kino na střeše. Je tam i bar, takže si můžete vychutnat film i s nějakým tím kelímkem piva nebo vína k tomu. A ten výhled za to sakra stojí! Tahle akce bude až do 7. září, takže žádný strachy, že to nestihnete. Vstupenky si můžete rezervovat nebo koupit hodinu před projekcí a cena je 100Kč na osobu a studenti za 80Kč. Jinak program najdete na tomhle webu.



Užívejte víkend a myslete na ranní kocoviny. 

Štítky:

Komentáře: 2:

V sobota, července 23, 2016 , Blogger Břízinka řekl...

Skvělý. Tleskám. Miluju tohle. Yasss <3

 
V čtvrtek, července 28, 2016 , Blogger Sova řekl...

Jdu na tu hudbu... a nějak soucítím s tím optimismem okolo. Všichni jsou šťastní a já uvnitř v hloubi duše pořád šrotím, proč vlastně jsme a kam to všechno spěje. (Asi jsem až moc zamyšlená.)

 

Okomentovat

Každý názor se počítá!

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka