středa, července 19, 2017

Co o tobě prozradí tvůj culík.


Mít v létě dlouhé vlasy bývá dost náročné už jen z důvodu, že máte pocit, že se vám hlava uvaří a kůže pod vlasama se rozpuští. Ideální alternativou jsou culíky. Takže vy všichni, co tu sedíte v culíku, ztěžka oddechujete a ovíváte se starým časopisem, pojďte se podívat, co o vás váš culík vypovídá. 

A kdyby jste pak chtěli víc, podívejte se, co o vás vypovídá váš nápoj nebo emoji.


Bez zbytečných okolků, pojďme na to.


VYSOKÝ CULÍK


Takový ten, ve kterým se dobře cvičí a říká, že ti je fuk, co si o toběě lidí myslí. Kdyby byl tenhle culík oblečení, byly by to maxi šaty. Někdo k tomu hodí nějaký věci a vypadá cool a někdo se může snažit sebe víc a prostě ne. Jen sportovkyně ho nosí pořád a bez ohledu na to jak v něm vypadají. 


NÍZKÝ CULÍK ROZDĚLENÝ PĚŠINKOU


Business class mezI culíkama. Holky s tímto culíkem maj svůj život plně pod kontrolou. Mnohdy plně zaměřené na studium nebo na kariéru. A nebo se tak aspoň snaží tvářit na pohovoru. Je to taková černá kravata a oblek. A někdy trochu nuda. Jenom trošičku.

STŘEDNĚ VYSOKÝ CULÍK 


Černá je nová černá. Denim je nová černá. A tenhle culík je jako všechno dohromady. Nedá se s ním nic moc zkazit. Když je ještě upravený (ráno v koupelně) působí elegantním dojmem. Když už není upravený (kdykoli po výlezu z domu) jasně říká “nezajímá mě váš názor, ale vím, že vypadám dobře". 

CULÍK NA STRANU


Ležérní a dobře skrývá tu “ošklivější” stranu obličeje. 

DVA CULÍKY


S příchodem Harley Quinn se to stalo oblíbený u holek, co chtěj bejt sexy vyvrhelové. Do té doby to byla známka nedospělosti, naivity a čím starší žena, tím komičtěji to působilo. Nositelka je tedy buď skutečně naivní a nebo si na to pouze hraje a až zaútočí, bude to bolet.

POLOVIČNÍ CULÍK




Ten trend mezi teenageři. Má říkat “i dont give a f” a být tak trochu grunge a tumblr. Nositelky chodí do hipsterskejch kaváren a galerií. Pouští do světa hluboké myšlenky a občas věří, že nemá smysl někam chodit, když tam neni nic, co by se dalo dát na instagram. Jo a taky píšou blog. Mimochodem, právě mám tenhle napůl culík na hlavě. 

UHLAZENÝ CULÍK


Nosí jednoznačně holky z kouzelnických rodin. Protože jinak nechápu jak se může někomu podařit tenhle maximálně uhlazený culík.

ROCKABILLY CULÍK


Gwen Stefani v něm vypadá dobře. Chce to hodně spreje na vlasy a dobře vyčesaný přední vlasy. Jde o nezávislý, drsný holky, bacha na ně.
Upozornění: Na ten culík musíte mít správný spirit, pokud ho nemáte, rovnou na to zapomeňte.
Tip: Dobře ladí s bandanou.


CULÍK S PRAMÍNKAMI KOLEM

Během devadesátek se ženy rozhodly, že uhlazený culík není cool pokud tvář nelemují dva pramínky. Někdy natočené, někdy vyžehlené, ale nesměly zkrátka chybět. Dnes se již na tento trend zapomnělo, ale občas se na někom objeví. Většinou se jedná o podivínky, ve svém světě. Popřípadě na někom, kdo zůstal v devadesátkách. Občas se někdo zatváří, že objevil nový způsob jako oživit účes a tak se to vyskytuje i na načesaných hlavách maturantek nebo na nevěstách třeba.


Štítky:

Komentáře: 8:

V středa, července 19, 2017 , Blogger Klarissa řekl...

Ten uhlazenej mě rozsekal, protože přesně vystihuje to, co si o těhle culících myslím :D

 
V čtvrtek, července 20, 2017 , Blogger PJ řekl...

Vidzejo! Asi jsme pouze nezkušení mudlové :(

 
V čtvrtek, července 20, 2017 , Blogger ByGabra řekl...

Ja sem spis z tech 90'...zapomenuta nekde 😂

 
V pátek, července 21, 2017 , Blogger PJ řekl...

Toho si važ, neradím ti se nacházet :D

 
V neděle, července 23, 2017 , Blogger Sova řekl...

Střední culík u mě vede ... :D Každopádně mám kratší vlasy ve předu, takže ty nestáhnu, takže jsou buď za uchem nebo někde volně létají, takže se tím už mířím jinam ... tuplem, když si do culíku zaplétám mini copánek a kamarádka se mi směje, že jsem jak indián... :D

 
V čtvrtek, července 27, 2017 , Blogger Unknown řekl...

Tak to je bezva! :D Uhlazený culík je nejvíc :D Skvěle píšeš! :)
Veronika

 
V pátek, července 28, 2017 , Blogger PJ řekl...

Děkuju ♥

 
V pátek, července 28, 2017 , Blogger PJ řekl...

Ty bys potřebovala ale jinou kategorii. Viděla bych tě v nějaký vílí kategorii, kde je střední culík s poletavými pramínky nutnost :D

 

Okomentovat

Každý názor se počítá!

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka